Feesten op een cruiseschip

15 december 2016 Redactie 285

BARCELONA - Een luxueus cruiseschip met een crew van 1.400 mensen voor 4.000 passagiers en meer dan vijftig internationale dj’s die draaien op zeven podia van enkele van de meest bekende en gerenommeerde discotheken van de wereld. The Ark, een dance concept op zee...

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De ingrediënten van ‘THE ARK’, een vierdaagse party-cruise die op 31 augustus 2017 voor de eerste keer zal uitvaren, die liegen er niet om. Prijskaartje: (vanaf) 549 euro per persoon.
Maak kennis met THE ARK, ‘Tomorrowland op zee’: The Freedom of The Seas vaart meestal rond in de Caraïben, maar volgende zomer maakt het luxueuze passagiersschip de oversteek naar de Middellandse Zee. Vanuit de haven van Barcelona vaart THE ARK dan naar Ibiza, naar Marseille en terug naar de Catalaanse hoofdstad. Vier dagen lang feesten en genieten van het beste aan elektronische muziek.

“Het schip wordt omgetoverd tot een luxueuze drijvende club met niet minder dan zeven verschillende stages”, luidt het in een persbericht. “Hiervoor worden de bestaande bioscopen en theaters gebruikt, maar ook de Ice Skate Rink (de ijsbaan) en het bovendek worden voor de gelegenheid omgebouwd tot sfeervolle podia.”

Deze clubs zijn alvast partner: Ministry of Sound, Elrow, FACT, Kelly Palmer, Kitsch Club, Versuz, Deep House Amsterdam, BABOAM en GIRLS LOVE DJ’S. Nog aan boord van het schip: verschillende restaurants, een wellness & spa center, sportfaciliteiten,…

“De Belgisch-Nederlandse organisatie richt zich op een internationaal publiek, op zoek naar een minivakantie met de luxe en comfort van een cruiseschip en het beste aan elektronische muziek.”

De ticketverkoop gaat zaterdag 17 december om 9 uur van start. De prijzen voor een kaartje starten vanaf 549 euro per persoon. Dat is inclusief een kajuit, alle maaltijden, alle dj-sets en animaties. Exclusief vlucht naar Barcelona. Prijzen variëren naargelang het type kajuit.
[/s2If]