Feesten tijdens NYE op Ibiza

12 november 2018 Redactie 1616
Feesten tijdens NYE op Ibiza

We zijn al druk bezig met bedenken wat we gaan doen tijdens New Year’s Eve.
Ook op Ibiza zijn er 2 grote feesten gepland die we eigenlijk niet kunnen missen.

Lio in Pacha (31-12-2018)

O, wat hebben we Pacha afgelopen winter gemist. Om New year’s Eve goed te vieren komt Pacha met het glamoureuze feest ‘Lio’.

De nacht begin je eerst met een speciaal diner in het restaurant van de Pacha. De cabaret van Lio zal zijn beroemde show geven. Na het feestelijke diner gaat het feest verder in de club.

Er wordt elektronische muziek gedraaid met Luciano als headliner. Ook zijn Pacha resident Angel, Linde en Sergio Mussa te vinden in de grote zaal. De kleine Pachacha- zaal zijn in handen van Sergio Vicedo en Van Rooyen.

Voor 40 euro kan je online een ticket halen. Wil je ook meegenieten van het diner? Kijk dan voor meer informatie op de site.

https://pacha.com/new-years-eve/ 

Afbeeldingsresultaat voor LIo pacha

Circoloco in DC10 (01-01-2019)

De eerste dag van het nieuwe jaar kan je het beste beginnen met Circoloco in DC10.
DC10 is al stevig verankerd in de geschiedenisboeken van de cultuur in de dansmuziek. De kleine boerderij aan het einde van de landingsbaan op Ibiza, is één van de bekendste clubs geworden.

Tickets kunnen bij de deur worden gekocht, dus het beste is om nu je vluchten te boeken want de prijzen gaan al snel omhoog. Het feest begint op 1 januari om 16:00 uur, dus ga er vroeg heen als je de kleuren van de lucht wilt zien veranderen in de beroemde DC10-tuin. Het feest gaat door tot 2 januari 6:00 uur.
http://www.circolocoibiza.com/ 

Afbeeldingsresultaat voor circoloco ibiza dc10