Festiviteiten van Sant Josep 2019

12 maart 2019 Redactie 557
Festiviteiten van Sant Josep 2019

De festiviteiten komen naar Sant Josep met muziek, sport en activiteiten voor alle leeftijden. Het programma van de festiviteiten van Sant Josep de sa Talaia komt dit jaar vol muziek, sport en activiteiten voor alle leeftijden te staan.

De activiteiten beginnen deze vrijdag om 17.30 uur in de bibliotheek van Sant Josep met een workshop T-shirts voor meisjes en jongens tussen 3 en 6 jaar door Elena Huércanos. Om 19.30 uur opent in de tentoonstellingsruimte van Can Jeroni de tentoonstelling 'Escudellam, menjar de tot dia', georganiseerd door de Folkloric Group Sant Josep om de dag af te sluiten met de Braziliaanse film 'Como Nosso Pais'.

Op zaterdag 16.00 uur wordt vanaf 9.00 uur het kinderhandbal in het circuit van het CEIP l'Urgell gevierd en vanaf 11.00 uur veel activiteiten in het zwembad: waterpolospel, tentoonstelling van kunstzinnig zwemmen CN Sant Josep en om 13 uur, wedstrijd van de competitie van de Balearen CN Sant Josep-CN Palma City. Van 16.30 tot 18.30 uur, VI Schaatspartij bij CEIP l'Urgell. Workshops, activiteiten en schaatsspelen voor alle leeftijden.

In de namiddag, om 18.00 uur, begint het feest met een populaire torrada van sobrassada concerten in het dorp. Om 20.00 uur is er de proclamatie van feesten en daarna een concert van Ses Sopris, Musicaires Swing Band, Sequoia Tree, Reveren2, Albert Oliva Band en de hoofdact Dani Nel-lo: de wilde saxofonisten en voor degenen die meer van rustigere muziek genieten, een concert van het Little Choir in Can Jeroni, La Voz Callada, om 20.30 uur.

Zondag is sportochtend , vanaf 9.00 uur, Boogschieten Trofee, Compack Sporting, Trial Base Championship en Sa Capelleta Mountain Bike Race, excursies en masterclasses esthetische gymnastiek en om 12.30 uur voetbalwedstrijd Sa Rabal-Benimussa.

De grote dag van Sant Josep nodigt iedereen uit om te genieten van de traditie en de viering. Om 12 uur 's middags zal er een plechtige mis plaatsvinden met het Sant Josep koor, processie en uitvoering door de Sant Josep de sa Talaia Folkloric Group. s Avonds om 20.00 uur wordt er gelachen met de monoloog van José Boto: 'Ze hebben me gisteren verteld' en om 21.30 uur danst iedereen op het ritme van Pin up Sound!

Het feestelijke programma wordt op vrijdag voortgezet met de I Campeonato de ajedrez Fiestas de Sant Josep in de gemeentelijke bibliotheek, de uitreiking van de Sant Josep Net prijzen en de bioscoop in Can Jeroni met El viaje de Nisha. Om 21 uur is het tijd om op het ritme van Fiesta Guateque los te gaan met DjPiloto en Los Mustang.

Op zaterdag 23 april is er Nordik Walking en Reggae dansen voor kinderen in de Mini flower. s Middags wordt de lunch gevierd als eerbetoon aan de oudsten van het dorp en om 20.30 uur kunt je in Can Jeroni de vertoning van de documentaire 'Plastics, the silent threat' zien.

Op zondag 24 juni, 'Campionar d'Eivissa' door onderwater visuitrusting ten behoeve van Manos Unidas, klimpartij op de rotswand, XII Carrera por Montaña de sa Atalaya, ten behoeve van ASPANOB, en een populaire klim naar sa Capelleta den Serra met eten van 'senalló' en om 20.30 uur Concert van Sun Post in Can Jeroni.

Er is dus meer dan genoeg te doen, voor jong en oud. Hou de website in de gaten voor meer activiteiten.