Flavours of India brengt Zuid-Azië naar Ibiza

12 september 2018 Redactie 274
Flavours of India brengt Zuid-Azië naar Ibiza

Ook dit jaar zal Flavours of India terugkeren naar Ibiza om het Spaanse partyeiland kennis te laten maken met de muziek en cultuur van India. Het is het vierde jaar dat het mini festival in San Carlos georganiseerd zal worden.

Het festival zal op donderdag 13 en vrijdag 14 september plaatsvinden. Het feest begint op donderdag om 20:30 in het theater van San Carlos.

Ibiza is niet alleen een samensmelting van verschillende muziekstijlen en culturen, maar voor vele ook een enorm spirituele bestemming. Het spreekt voor zich dat het eiland daarom extra aandacht schenkt aan India, het land dat Hindoeïsme, Boeddhisme en Sikhisme introduceerde.

Tijdens het tweedaagse festival in San Carlos zullen er traditionele dansen afkomstig uit zowel het noorden en het zuiden van India worden opgevoerd. Ook zullen er Indiase instrumenten bespeeld worden, en Indiase liederen gezongen worden.

Maar waar de meeste bezoekers voor komen, is natuurlijk de Indiase keuken. Verwen jezelf met de Indiase lekkernijen en maak kennis met de fascinerende cultuur!