Flower Power Closing Party

01 oktober 2018 Redactie 308
Flower Power Closing Party

De Pacha bereidt zich voor op een bijzondere closing party vanavond. De oudste club van het eiland viert namelijk de closing van ook nog eens het langst bestaande feest van het eiland: Flower Power.

 

Flower Power was dit jaar terug voor een 38e seizoen. Hoewel het feest minder bekend is onder de internationale toeristen, blijkt het hippie feest vooral erg succesvol onder de  locals.  Dit seizoen was de Pacha maar liefst 20 weken lang iedere maandagavond gevuld met clubgangers in de meest te gekke peace & love outfits.  

 

Als je hier nog niet geweest bent, is vanavond dus je allerlaatste kans om een kijkje te nemen in dit hippie paradijs. Dankzij de indrukwekkende aankleding van de club en natuurlijk de muziek zal het voelen alsof je weer terug bent in de jaren zestig.

 

In de grote zaal staan Sergio Vicedo en Sergio Mussa op het programma. De kleine zaal wordt onder handen genomen door Sebastian Gamboa (&friends).

 

Tickets voor Flower Power kosten 40 euro en zijn aan de deur verkrijgbaar.  De deuren van Pacha zullen om middernacht open gaan.