Flower Power Opening

07 juni 2013 Redactie 240

Pacha IbizaAls je een hippie bent, dan kan je je hart ophalen op Ibiza. We kennen een hippie markt, een hippie pre-party en het feest Flower Power.
En dat is met recht een hippie feest te noemen.

Waan je in de jaren '60, bloemen in je haar, vrijheid blijheid en iedereen happy...

Flower Power in Pacha
Flower Power in Pacha

Dit openingsfeest is overladen met goede vibes en eiland nostalgie. Ibiza is bekend geworden danzij de hippies en dat wordt met Flower Power nog eens extra onderstreept. De hippies maakten vroeger hun pelgrimstocht naar Ibiza in de vroege jaren '60 en velen hebben het eiland nooit meer verlaten. Pacha opende ook speciaal voor deze mensen, stuk voor stuk interessant en excentriek. De club was bijzonder gedecoreerd met een jaren '60 decor wat invloeden kende van de Beatles met een Sergeant Pepper bloem muurschildering, een mini hippiemarkt bij de ingang, versierd met bloemen.

Flower Power in Pacha

We zagen grote vogelkooien, decks die de sfeer van de Beach Boys uitstraalden, de energie die zo vanaf Benirras leek te komen en de sfeer zat er vanaf de eerste seconde meteen goed in. Pacha stond aan de vooravond van een geweldig feest.

Flower Power in Pacha

Op de dansvloer werd er gedanst op de jive door een keur van bezoekers; jong en oud vermaakte zich uitstekend. We zijn er zowaar enthousiast voor geworden en zijn dan ook blij dat Pacha het feest Flower Power voorlopig wekelijks op het programma staat.

Flower Power in Pacha
Flower Power in Pacha

Flower Power in Pacha
Flower Power in Pacha

Tickets voor deze avonden koop je in onze online ticketshop.

Met dank aan onze partner:

essentialibiza-logo