Fun Fair in Ibiza Stad

28 november 2017 Lisa 210
Fun Fair in Ibiza Stad

Elke dag van 25 november tot 21 januari 2018           Vanaf: 18:00                                                                   Waar: Cinema Multicines, Ibiza Stad (Eivissa)

Het party seizoen is misschien over, maar nog steeds zijn er genoeg leuke activiteiten om jou te entertainen op ons favoriete eiland.

Vanaf afgelopen zaterdag is elke dag een kermis in het midden van Ibiza stad, en een bezoek hieraan is ideaal om in de kerstsfeer te raken nu de feestdagen eraan komen. De fun fair is razend populair en wordt elk jaar weer groter! Wacht niet langer en haal het kind in je naar boven en waan je tussen de vele eetkraampjes, spelletjes tenten en attracties.

Denk aan botsauto’s, een reuzerad, spookhuis; alles erop en eraan voor een leuke avond voor jong en oud. Maar ook alle daredevils kunnen hier terecht- er zijn genoeg leuke thrill rides zoals the big wheel dat 360 graden rond draait.

Nu we voorlopig toch niet in bikini hoeven, kunnen we ook flink los gaan bij de warme churros kraam. Maar met de churros is het wel een aanrader om even te wachten tot na de katapult.

Kinder dag: op alle woensdagen zijn de prijzen van de attracties voor de helft (behalve 29 november en 6 december)