We gaan stemmen!

24 november 2014 Redactie 243

beste-ibiza-website-2014IBIZA - Zo aan het einde van het jaar is het altijd tijd voor lijstjes. Wie was de beste, de leukste, de mooiste, enz. En nu Ibizavandaag.nl een poosje aan de weg timmert, durven we het wel aan. Wat was de beste Nederlandse Ibiza website van 2014?

Nou hoor ik je denken, wij van wc-eend adviseren wc-eend... Maar niets van dat alles want als je een andere website leuker, interessanter, spannender, mooier of beter vond in het jaar 2014 en daar op stemt dan zijn wij de laatste die je stem weghalen. Integendeel, als je vindt dat wij het anders of beter moeten doen dan horen we dat natuurlijk graag in de commentaren onder dit bericht. Eigenaren van andere websites worden van harte uitgenodigd om hun achterban op te roepen om ook te stemmen uiteraard. Moge de beste winnen!

O ja: de genomineerden zijn door ons bepaald. Hier moet je het mee doen, niets meer en niets minder. Over de uitslag, die we precies over een maand op 24 december bekend maken, kan niet worden gediscussieerd en de winnaar krijgt op onze voorpagina een heel jaar lang een prominente vermelding.
[cardoza_wp_poll id=1]