Gastenlijstplaatsen via Ibizavandaag

27 maart 2014 Redactie 244

Ibiza clubbingSAN RAFAEL - Onze dochtersite clubbing.ibizavandaag.nl brengt je, waar mogelijk, dagelijks nieuws over de clubs, beachclubs, dj's en evenementen op Ibiza in het Nederlands. Maar dat wist je natuurlijk al.


Maar we gaan onze bezoekers verwennen de komende zomer want in ruil voor promotie van de clubs, evenementen en dj's wisten we ook dit jaar weer een flinke berg met gastenlijstplekken los te peuteren. En die geven we allemaal weg, stuk voor stuk. En denk nou niet dat we met de minste gastenlijstplekken komen want we voorzien deze zomer weer een flink aantal clubbers van gratis entree voor ASOT van Armin van Buuren bij Ushuaïa, We Love Sundays bij Space, feesten bij de Privilege en ook Amnesia ontbreekt niet aan het rijtje.

Om in aanmerking te komen voor een kans op deze gastenlijstplekken hoef je niet zoveel te doen. Zorg er gewoon voor dat je ons volgt op FacebookTwitter en onze website. We zullen via verschillende kanalen de vele plekken weg gaan geven deze zomer.

[embedplusvideo height="360" width="640" editlink="http://bit.ly/1dxi52I" standard="http://www.youtube.com/v/jLNS6FvVSVw?fs=1&vq=hd720" vars="ytid=jLNS6FvVSVw&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep4643" /]