Geld toe om naar Ibiza te reizen!

14 mei 2021 Redactie 1452
Geld toe om naar Ibiza te reizen!

De gemeenteraad van Ibiza heeft aangekondigd de zogenaamde Werelderfgoedobligaties te lanceren, waarmee het 22 euro zal verstrekken aan de toeristen van de andere Balearen die de stad Vila bezoeken.

De obligaties van Vila zullen 22 euro bedragen ter herdenking van de 22 jaar sinds de verklaring van Werelderfgoed en zullen worden toegevoegd aan de 100 euro van de staatsobligaties voor inwoners

die ervoor kiezen om, met een minimum van twee nachten, de stad te bezoeken. Zij zullen tegoedbon van 22 euro ontvangen van de gemeenteraad. 

 

Het ministerie van Toerisme voorziet in eerste instantie in 3.000 bonussen, maar de campagne kan worden verlengd, afhankelijk van de behoeften. Het aanbod van de vouchers is om van 15 tot 30 juni en van 1 september tot 15 november naar Ibiza te reizen.

 

De wethouder voor toerisme, Dessiré Ruiz, benadrukt "we hebben besloten om deel te nemen aan deze oproep van de regering, omdat we het beschouwen als een extra gelegenheid om mensen te stimuleren die van plan zijn de stad Ibiza te bezoeken."