George Fitzgerald en T. Williams in Zoo Project

09 juli 2014 Redactie 229

zoo-project-ibizaIBIZA-STAD - George Fitzgerald en Scuba keren zaterdag 12 juli terug op de Gala Night in Benimussa Park op Ibiza. Ook de DJ’s Hunee en Fantastic Man staan in the line-up. Op 19 juli staat de Londense DJ/producer T. Williams op mainstage. De openluchtshows beginnen om half vijf 's middags.

George Fitzgerald maakte zijn Ibiza debuut op Ibiza een paar jaar geleden en is sindsdien een van de meestgevraagde EDM-artiesten. Fitzgerald is ongeveer halverwege het eeuwenoude succesverhaal van de pukkelige tiener, die opgroeide tot superstar dj/producer. De Brit raakte op jonge leeftijd door een paar verdwaalde 12-inches verslingerd aan elektronische muziek, en werd toonaangevend in de dubstep in de UK. En in Berlijn, waar hij als dubbende rechtenstudent na een jaartje hangen in de technocolour wereld van Berghain nog maar één ding wilde: zelf produceren. De volledige line-up voor zaterdag 12 juli is: George Fitzgerald, Scuba, Hunee, Fantastic Man, Federico Grazzini, Defex, Jeancedric, Nic & Kaleb

zoo-19-juli

Op zaterdag 19 juli verwelkomt The Zoo Project DJ/producer T.Williams, die terugkomt na zijn eerste Zoo-prestaties van vorig jaar. Williams is een producer uit West-Londen met EDM met invloeden van jungle, drum & bass en garage. De volledige line-up voor zaterdag 19 juli is: T. Williams, Evan Baggs, Artifact, Funk E, Samuel Deep, Karina, Jonathan Tena, Marc Roberts, Jeancedric, Nic & Kaleb.
[tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]