De geruchten rondom Carl Cox

08 februari 2017 Lisa 271
De geruchten rondom Carl Cox

Sinds de aankondiging dat Carl Cox twee keer in Privilige zal draaien deze zomer  draaien de roddelpersen op Ibiza overuren. Zal het bij die twee data blijven (11 en 18 Juli) of zal hij toch de hele zomer te zien zijn?

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Er wordt beweerd dat dit slechts een teaser was voor de clubnachten van de superster. Vorig jaar werd er natuurlijk met veel poespas aangekondigd dat het toch echt het laatste seizoen zou zijn voor Cox en hij zich niet zou overgeven aan de vip cultuur.

Het laatste nieuws is dat Pure Carl Cox, het nieuwste concept van de DJ, 12 nachten zal hosten in Privilege. Zes met Carl Cox als headliner en zes zonder. We kunnen niet wachten om uit te vinden wie de andere headliners zullen zijn. Ongetwijfeld zal het een spectaculaire line up worden. Deze nachten betekenen hopelijk de redding van Privilege, die het de laatste jaren niet makkelijk had mensen naar de club te krijgen.

De vraag is of dit de invloed is van Pepe Roselló, voormalig eigenaar van Space. De roddels gaan dat de voormalige eigenaar van Space flink geïnvesteerd heeft in Privilege. De opening van de nieuwe Space in San Antonio staat gepland voor 2018.

Ook wordt er beweerd dat Carl Cox zal optreden tijdens 4 feesten in The Zoo Project. Dit zijn feesten die overdag plaatsvinden. Afgelopen jaar trad Carl Cox daar op tijdens zijn exclusieve afterparty na de closing van zijn Revolution feest in Space. Hij vond dit zo leuk dat hij er dit jaar zeker wilde terugkeren. Als dit allemaal waar is betekent het dat Carl Cox nog lang niet is verdwenen van Ibiza.

Blijf op de hoogte van al het laatste clubnieuws op IbizaVandaag

[/s2If]