Gevarieerd programma Eden

25 mei 2015 Redactie 265

harder-faster-edenSAN ANTONIO - Met ingang van 6 juni aanstaande is de veelbesproken club Eden in San Antonio weer open en ze komen met een zeer gevarieerd programma voor het seizoen van 2015.

Na een jaar waarin de club werd omgedoopt Ibiza Gatecrasher, heropent de club in San Antonio nu weer gewoon onder de naam Eden. Er zijn diverse partijen bereid gevonden om in de club hun evenementen te organiseren.
Er is bijzonder veel aandacht besteed door de club aan de installatie van het nieuwe Incubus Gold Void geluidsysteem waarbij er gekozen is voor Rog Mogale speakers. Dat moet de kenners goed in de oren klinken, toch?

De maandag in Eden zal in het teken staan van trance muziek met Alex Kunnari als ceremoniemeester. Ibiza Colors Festival is de naam van zijn feest wat rechtstreeks uit de Finse hoofdstad naar Ibiza is gebracht en daar worden artiesten geboekt als Richard Durand, Ady Twiner, Ben Gold, Omnia, Jaytech, Sean Tyas of Tom Fall. En natuurlijk Alex Kunnari zelf.
Het feest is iedere maandag te bezoeken van 8 juni - 7 september.

Hardstyle, een genre dat tot nu toe weinig aandacht krijgt op het eiland, zal op dinsdag te horen zijn in Eden. Het feest Harder Faster zal de hardstyle liefhebber naar San Antonio moeten lokken. Ze doen dit met namen als Brennan Heart, Da Tweekaz hebben Coone en Noisecontrollers.
Elke dinsdag, voor twaalf weken op een rij van 16 juni - 1 september.

Wie in Barcelona techno zegt, die zegt CUBBO. En CUBBO komt op de donderdag avonden naar Eden. CUBBO heeft daarvoor gekozen om dj's zoals Alexander Kowalski, Ken Ishii, Egbert, Eric Sneo, DJ Marco Bailey en Murphy te boeken. Dus ook voor onvervalste techno kan je straks terecht bij Eden.
Techno luisteren doe je tussen 11 juni en 10 september , als er 13 weken lang iedere donderdag CUBBO is.

Op de zaterdag zal Eden pogen om de EDM leven in te blazen in de club met Faux Basement. Daarvoor zal er om de verwende Britse clubbers te vermaken een beroep gedaan worden op namen zoals David Zowie, Purple Disco Machine, Jon Fitz SEFF en Musicon.
16 zaterdagen op rij tussen tussen 6 juni en 19 september is het dus EDM tijd in Eden.