Goedkoop slapen op Ibiza? Ga camperen!

30 juni 2019 Redactie 1814
Goedkoop slapen op Ibiza? Ga camperen!

Camping Cala Bassa - Ibiza, Dit wist je misschien niet, maar er zit een goede camping op Ibiza. Hoe geweldig is het, dat je alleen een vliegticket hoeft te betalen en je kan voor een prikkie slapen op Ibiza in het hoogseizoen. Je hoeft dus geen geld uit te geven aan dure hotels of kamers.

Camping Cala Bassa heeft meer dan 50 jaar ervaring, gelegen in één van de mooiste stranden van Ibiza en biedt alle diensten van een camping zoals wij die in Nederland kennen. De camping heeft Stacaravans verhuur en Bengalen, bar - restaurant, speeltuin, Wi-Fi , barbecue en nog veel meer. De ideale plek voor een ontspannen vakantie midden in de natuur.

Is de camping schoon?
De Camping is zeker schoon! De badhuizen zijn dan ook vernieuwd en worden vaak goed schoongemaakt. Ook hebben de badhuizen oplaadkastjes om toch nog in contact te blijven met je familie/ vrienden/ kennissen of zelfs je werk in Nederland. Maar hoe heerlijk is het om even een paar uur helemaal onbereikbaar te zijn. Dat is toch pas echt volop ontspannen in de natuur van Ibiza?

Hoe is de sfeer op de camping?
De sfeer op de camping is typisch Nederlands. Je kan in alle rust een eigen plekje creëren op de camping, of je kan heerlijk gaan barbecueën met andere camping gasten. Het is namelijk super gezellig op de camping omdat iedereen (en ik meen het echt) met open armen wordt ontvangen. Het is net één grote familie.

Recente recensies:
- “Relaxte camping, ook leuk voor gezinnen. Ligging op 5 minuten loopafstand 1 van de mooiste zandstranden van Ibiza Cala Bassa. Ook in de herfstvakantie geopend. Je kan hier chalets, caravans of tenten huren, óók staanplaatsen”.

- “Dit is een super camping als je van rust houdt. Ver van het drukke nachleven omringd door pijnbomen ... Vlakbij cala Bassa beach... Het personeel is steeds vriendelijk en erg hulpvaardig. Je kunt er gezellig barbequen... Ieder jaar opnieuw leren we er tal van mensen kennen .... Het sanitair wordt per dag regelmatig schoongemaakt en is in goede staat. Het enige jammere is de busverbinding,deze stopt vrij vroeg op de avond waardoor we (geen ander vervoer) als we weg willen in de avond enkel de taxi kunnen nemen”.

Wil je meer weten? De eigenaren helpen je met alle liefde telefonisch of als je onverwachts langs komt. Kijk voor meer informatie op: https://www.campingcalabassa.com/

camping-1.jpg

spanje-bahia_de_san_antonio-camping_cala_bassa-extralarge.jpg

18.jpg