Gratis kaarten Pacha festival

06 mei 2015 Redactie 295

pacha festival kaarten winnenIBIZA - Hatseflats! Het seizoen is nog niet eens begonnen of Ibizavandaag komt al met de eerste gratis kaarten. En we trappen maar meteen af met kaarten die de moeite waard zijn.

Gratis en voor niets op onze kosten naar het Pacha Festival op 23 mei aanstaande in Amsterdam? Dat kan, want iedereen die de onderstaande enquête invult, maakt tot 18 mei aanstaande kans om kaarten te winnen voor dit festival. We geven twee keer twee kaarten weg zodat je samen met nog iemand kunt genieten van Ibiza in Amsterdam.

Op zaterdag 23 mei opent het festival seizoen met Pacha Festival op het Java eiland, midden in Amsterdam. Het terrein zal er tijdelijk geheel worden omgetoverd tot een mini Balearic paradijs. Met een zeer indrukwekkende lineup gaat de organisatie gegarandeerd weer een volle bak trekken in Amsterdam, net zoals dat vorig jaar het geval was. Snel kaarten kopen dus, voor het te laat is en je deze vierde editie slechts in de aftermovies kunt bekijken op Youtube.

Tickets voor het Pacha Festival 2015 kunnen online besteld worden bij pachafestival.com. Er is een beperkte hoeveelheid Early Bird Tickets beschikbaar voor € 47,50. De normale tickets kosten € 52,50. En wil je het feest op een bijzondere manier meemaken met een indrukwekkend uitzicht over de mainstage, dan boek je natuurlijk VIP tickets.

Gratis kaarten winnen? Vul dan de onderstaande vragen in en ding mee.
[mlw_quizmaster quiz=1]

De spelregels