Hard Rock Hotel organiseert Tattoo Congres

08 september 2018 Redactie 257
Hard Rock Hotel organiseert Tattoo Congres

Iedereen met een passie voor tattoo’s wordt geroepen om dit weekend naar het Ibiza Tattoo Congres te gaan. Het evenement wordt gehost door het Hard Rock Hotel in Playa d’en Bossa, en het is de eerste keer dat er zo’n bijeenkomst van tatoeëerders wordt georganiseerd op het eiland. Het congres wordt georganiseerd door de The Ibiza Culture Association.

De Ibiza Tattoo Convention zal heel het weekend duren, en zal zowel overdag als s’ avonds in het populaire Hard Rock Hotel plaatsvinden. Meer dan 80 tatoeëerders vanuit heel de wereld zullen speciaal dit weekend naar Ibiza afreizen om dit bijzondere evenement bij te wonen.

Het weekend zal natuurlijk in het teken staan van tattoos, en alles wat daarbij komt kijken. Om de historie en cultuur van tatoeages te vieren, zijn er 51 kraampjes uitgestald in het hotel.

Tijdens het evenement zijn er ook spectaculaire live bodypainting shows, wat iedereen met een voorliefde voor tatoeages sowieso kan waarderen. Ook heb je tijdens dit weekend de kans om je te laten tatoeëren door wereldberoemde tatoeëerders. Dan zal je je fantastische tijd op Ibiza al helemaal niet vergeten!

Are you ready to get inked?