HEART ibiza opent haar deuren weer in mei

15 april 2018 Lisa 262
HEART ibiza opent haar deuren weer in mei

HEART Ibiza staat bekend als één van de meest unieke locaties op het eiland. Op donderdag 24 mei zal de creatieve ruimte haar deuren weer openen met een bijzondere live dining experience. Het restaurant/club bevindt zich in het Ibiza Gran Hotel, en het concept is ontstaan uit een samenwerking tussen Cirque du Soleil en de Adrià broers.

Tijdens de HEART opening party, zal je op het terras worden verwelkomd met een uitgebreid assortiment aan exquisiete aperitiefjes. Dit is natuurlijk dé perfecte kans om de keuken van Ibiza te proeven terwijl je lekker kan chillen in de buitenlucht.

Tijdens het diner worden de gasten verwend met een excellent menu, en kunnen zij ondertussen genieten van live muziek en optredens, wat zoals altijd erg spectaculair zal zijn.

Zodra de nacht vordert, zal HEART Ibiza zich traditiegetrouw van restaurant naar club transformen. Tijdens de opening party zullen Damian Lazarus and the Ancient Moons, Satori en Guy Laliberé achter de DJ booth plaatsnemen.

HEART Ibiza is een van de beste dinner & dancing gelegenheden op het eiland, en sowieso een must-see voor elke Ibiza vakantieganger!