Heb jij al nagedacht over jouw Ibiza vakantie

15 april 2019 Redactie 578
Heb jij al nagedacht over jouw Ibiza vakantie

Iedereen heeft hetzelfde, zodra het nieuwe jaar aanbreekt, kijken we uit naar onze volgende grote vakantie. Het is nu het eerste moment om die koopjes op het wereldwijde web te vinden. Dus als je nog niet begonnen bent met je reisplannen voor Ibiza, dan zijn hier de redenen waarom je vandaag moet beginnen met het plannen van je reis naar 2019.

Met nog maar een maand te gaan tot het begin van het Ibiza-seizoen, is het niet lang voordat de zomer in volle gang is. Deze laatste aftelperiode is bijzonder opwindend omdat alle clubs en partijen hun seizoensmededelingen steeds verder opvoeren. Elke dag vers club nieuws verhoogt het niveau van opwinding.

Over deals gesproken, de aanloopperiode naar het seizoen toe heeft meestal de beste prijzen voor vakantie. Nu clubs en partymerken de feestkalender beginnen te vullen, geven ze vaak early-bird tickets vrij. Dit is de beste manier om geld te besparen voordat je zelfs maar naar Ibiza gaat. Aangezien je gemiddelde clubticket €30 tot 50 euro kost, kan je gemakkelijk tot €20 euro besparen door een early-bird optie te nemen. Maar wacht niet te lang, deze zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, en de meeste zijn eind april volledig verdwenen. Vaak zullen deze beschikbaar zijn tot de volledige line-ups worden aangekondigd, dus zorg ervoor dat je vooruit denkt over deze line-ups.

Zodra jij je vluchten en accommodatie hebt geboekt, kunt je beginnen met het aftellen naar jouw uitstapje naar dit magische eiland. Als je eenmaal weet op welke datum je naar Ibiza vliegt, is het de moeite waard om die overuren te maken. Je kunt ook beginnen met het bekijken van alle plaatsen waar je naartoe kunt gaan terwijl je hier bent. Als je een beetje een raver bent, is onze party kalender de plek om de beste feesten te bekijken.

Om geld te besparen, ben je altijd beter af met een plan. Als het op een betaaldag aankomt, leg dan een beetje opzij voor je Ibiza-vakantie. Als je hier bent, helpt het ook om te weten waar de beste deals zich bevinden. Als je vroeg boekt, heeft u de mogelijkheid om het ideale vakantiepakket voor jou te kiezen. Vaak zijn bij het naderen van het seizoen al populaire hotels volgeboekt, vooral bij speciale gelegenheden zoals openingen en het BBC Radio One-weekend. Verdiep je er dus in waar je precies heen wilt en wat je wilt gaan doen.