Heerlijk Mexicaans eten op Ibiza

06 mei 2019 Redactie 1078
Heerlijk Mexicaans eten op Ibiza

Authentieke Mexicaanse gerechten in dit heerlijke restaurant van Gave Max Ibiza. Gelegen in Ibiza-stad in een voetgangersgebied, is het restaurant ideaal voor gezinnen en alle liefhebbers van de Mexicaanse keuken.

Een voorproefje van het echte Mexico in Ibiza is wat je krijgt in dit heerlijke restaurant dat authentieke gerechten aanbiedt die zijn aangepast aan de hedendaagse smaken. Het menu is ontworpen door de Mexicaanse chef-kok en mede-eigenaar Rogelio, voor wie koken een echte passie is. Hier ben je een wereld ver weg van de Tex Mexicaanse stijl. Gerechten worden bereid van echte Mexicaanse ingrediënten zoals pepers, specerijen en maïs tortilla's - hier is het echt het echte werk. Je kunt kiezen uit cochinita varkensvlees taco's met felroze ingemaakte uien of met ananas en een vleugje koriander, typisch voor de taquerías van Mexico-Stad. Een aanrader is de enmolada tortilla's gevuld met gestoofde kip en met daarop een heerlijke mollensaus van gemalen chocoladebonen / bittere chocolade, zaden, tomaten en pepers. Er zijn heerlijke Mexicaanse desserts met cajeta, gemaakt van gezoete geitenmelk of de smeuïge "Mostachón" waar al veel verslaafden aan verslaafd zijn. Passend zijn er verschillende variaties op een margarita en een selectie van enkele van de beste tequila's en mezcals voor jouw plezier.

Deze plek is perfect gelegen in Ibiza-stad in een veilige voetgangerszone, op 20 meter van een kinderspeelplaats en is dus ideaal voor gezinnen die kunnen eten terwijl hun kinderen in de buurt spelen. Je wordt getrakteerd op de beste, snelste en vriendelijkste service die er is om van je totale ervaring het beste te maken wat het restaurant te bieden heeft.