Het eiland rond in 11 dagen

21 augustus 2014 Redactie 286

het-eiland-rondIBIZA - Altijd al gedroomd van een uniek avontuur op Ibiza? Dan is dit wellicht dé kans om dat mee te gaan maken. Het eiland rondwandelen in 11 dagen.

Rond het eiland Walk - 12 oktober 2014

"Elk nieuw uitzicht wat je bewondert zal je inspireren de volgende stap te zetten. Een ervaring die je leven zal veranderen", zo brengt de organisator de 11 dagen durende wandeling van bijna 250 kilometer rondom het eiland Ibiza. Een fantastisch avontuur dat de geheimen van Ibiza blootgeeft op een manier die je nooit voor mogelijk had gedacht - Walking Ibiza, onder leiding van Toby Clarke, heeft de datum de jaarlijkse wandeling om het eiland bekend gemaakt.

Beginnend op 12 oktober, voert deze wandeltocht je in 11 dagen langs de mooiste plekken van het eiland. Stel je de zonsondergangen, landschappen, stranden, geschiedenis, ecologie en oriëntatiepunten onderweg maar eens voor. Verborgen plekken, ver weg van het drukke Ibiza. Het is geen gemakkelijke uitdaging, maar de bezienswaardigheden en de sensaties die je tegenkomt op de wandeling plus de enthousiaste ondersteuning van de groep zullen je aansporen deze uitdaging te volbrengen.

De allereerste keer dat Toby zelf rond het eiland liep was in oktober 2010, samen met zijn hond Cosmo en slechts € 1.- op zak. Hij deed op zijn toch een beroep op de vrijgevigheid van vreemden. Velen gaven hem voedsel, water, onderdak en moedigden hem aan op de momenten die het zwaarst waren tijdens de toch. Dit avontuur van Tonb inspireerde later vele duizenden tot het bezoeken van de meest wonderlijke plekken op het magische eiland Ibiza.

Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt tot tien stuks. Maar de deelnemers zullen een ervaring opdoen die zij hun hele leven nooit meer gaan vergeten, gegarandeerd.

Als je wilt reserveren, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Toby via de telefoon op 0034 608 69 29 01 of via de email [email protected]

eiland-rond-2 eiland-rond-3