Het lichaam dat is gevonden is dat van de Colombiaan die afgelopen dinsdag is verdwenen

28 januari 2020 Redactie 1099
Het lichaam dat is gevonden is dat van de Colombiaan die afgelopen dinsdag is verdwenen

Het lichaam dat zich op zaterdag in sa Cala de Sant Vicent is gevonden, komt overeen met de 41-jarige man van Colombiaanse afkomst die afgelopen dinsdag in Ibiza verdween na de Gloria-storm, een van de twee vermisten die dag in Ibiza. Er zijn nu 13 bevestigde sterfgevallen in Spanje als gevolg van de storm.

Het is Edilberto Alarcón Sánchez, zoals bevestigd door zijn familieleden, die het lichaam hebben geïdentificeerd, meldde het Bureau voor Perifere Communicatie (OPC) van de Balearen.

De zoekactie is nog steeds actief om de tweede vermiste persoon na de storm op het eiland Ibiza te lokaliseren. In dit geval is het een 25 jaar oude Britse man, bemanningslid van een boot afgemeerd in de haven van Ibiza, wiens spoor verloren is gegaan in het gebied van Cala Portinatx, nadat hij besloot te vertrekken om het eiland met een motor te verkennen.

Aan de andere kant wordt er nog steeds gewerkt aan de identificatie van het lichaam dat op zondagmiddag in Aigües Blanques, in de gemeente Santa Eulària, verscheen en de Guardia Civil heeft uitgesloten dat het Britse lichaam is.