Het prachtige Cala Vadella

12 mei 2019 Redactie 1481
Het prachtige Cala Vadella

Deze prachtige en beschermde baai aan de westkust heeft een paar hotels en appartementen. Ook vind je winkels en restaurants. Rustig en gezinsvriendelijk, bij Cala Vadella kan je veilig zwemmen en watersporten.

Cala Vadella is een prachtige omgeving verspreid over een heuvel aan de westkust van Ibiza, verder weg van San Antonio. Het is erg populair bij gezinnen in het laag- en hoogseizoen, vanwege de extreem beschutte natuur van de baai, het brede zandstrand en het ondiepe water en de algehele rust van de omgeving. De hoofdweg die door het dorp loopt heeft veel bochten, hierdoor slinger je een weg omhoog.

Langs het strand is een uitstekende selectie van restaurants en bars, de meeste met een prachtig uitzicht op de baai. Er kan een levend nachtleven zijn in sommige bars en de zonsondergangen zijn bijzonder mooi. Je vindt er veel watersporten, waaronder waterfietsen, kajaks en een duikschool. Er zijn een paar kleine supermarkten, boetiekjes en een geldautomaat.

Cala Vadella ligt op 25 minuten rijden van San Antonio of Ibiza-stad, en op slechts 10 minuten rijden van het mooie typische Ibiza-stadje San José. Er zijn goede busverbindingen tijdens de zomermaanden en een gedeelde taxi is ook niet te duur. De Puerto Cala Vadella appartementen zijn erg populair, ze bieden een vriendelijke en familiaire sfeer en je hoeft alleen maar de kleine straat over te steken om op het strand te zijn.