Hï Ibiza voor het tweede achtereenvolgende jaar beste club ter wereld

15 november 2019 Redactie 945
Hï Ibiza voor het tweede achtereenvolgende jaar beste club ter wereld

 

Spanje werd op de avondvan 13 november uitgeroepen in Bogota, in het kader van het Global Gala of the nightlife sector (Golden Moon Awards), land nummer één in de wereld op het gebied van kwaliteitsvol nachtleven, met Ibiza, Barcelona en Madrid op de voorgrond, waardoor in totaal 22 clubs op de lijst van de 100 beste clubs ter wereld van 2019 komen te staan, een prestigieuze lijst die elk jaar de International Nightlife Leisure Association (International Association of Nightlife Leisure) bekend maakt.

Hï Ibiza is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste club ter wereld en heeft de Golden Moon Award gewonnen, terwijl Ushuaïa Ibiza Beach Hotel op de derde plaats staat, achter de Cavalli Club of Dubai.

In de lijst van de beste clubs staan negen Ibiza clubs: Hï, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, DC-10, Pacha Ibiza, Heart Ibiza, Blue Marlin Ibiza, O Beach Ibiza, Octan en Ibiza Rocks.

Daarnaast won Yann Pissenem, oprichter en CEO van The Nightleague, die het Hï Ibiza en Ushuaïa Ibiza Beach Club Hotel runt, de Golden Moon Award voor de beste Nightlife Executive.

Het 5de Gala of the Golden Moon Awards werd gehouden in het kader van het 6de Internationale Congres van de Nachtindustrie, dat dit jaar werd gehouden in combinatie met de 6de editie van de Expobar Fair, en beide evenementen gingen over thema's die van groot belang zijn voor de sector, zoals de fusie tussen de haute cuisine en het nachtleven, met de creatie van de onderscheidende Gastro-Moon en hoe het de nachtclub van de toekomst zal zijn.

In de loop van het congres is er een debat gevoerd over de uitdagingen, vorderingen en uitdagingen van de toeristische en muziekindustrie "waaruit zeer interessante voorstellen naar voren zijn gekomen die een glimp opvangen van een meer dan veelbelovende toekomst voor de sector, ondanks de moeilijkheden die deze momenteel ondervindt’’.