Hier spot je bekend Nederland op Ibiza

08 september 2017 Lisa 3934

We hebben wel wat zomerse dagen gehad in Nederland, maar echt bakken is het niet geweest. En met de huidige weervoorspellingen zal dat er helaas ook niet meer inzitten. Dus waar kan men beter nazomeren dan op Ibiza? Bekend Nederland blijft in ieder geval niet thuis met al deze regen, maar trekt in September massaal naar het populaire hippie-eiland.

We hebben hier de favoriete hotspots van BN’ers op een rijtje gezet, waar de kans het grootst is om ze persoonlijk tegen het lijf te lopen.

XaXa

Het restaurant van voetbalheld Wesley Sneijder en zijn Yolanthe dat deze zomer is geopend, doet het goed onder Nederlanders. Het glamour koppel is zelf vaak aanwezig op de beachclub waardoor veel fans op het restaurant afkomen.

Destino Pacha Ibiza Resort

Geld moet rollen, dat lijkt het motto van het luxe resort Destino, waar de internationale jetset en bekend Nederland graag komt genieten van het schitterende uitzicht over het strand. Luxepoes Paris Hilton komt hier regelmatig, maar ook ons favo duo van Hollandse bodem Geer en Goor is niet weg te slaan bij de prachtige infinity-pool van het hotel.

Ushuaia Hotel

Dankzij de wereledberoemde DJ’s die hier optreden, is het drukke Ushuaia niet meer weg te denken uit Ibiza. De beachclub ligt in het toeristische Playa d’en Bossa, waar vooral veel Nederlanders zomers graag verblijven. Dus trek je mooiste bikini uit de kast en hef je champagne glas, en feest met topmodellen Kim Feenstra en Doutzen Kroes aan het zwembad.

Chezz Gerdi

Het chique en intieme restaurant Chezz Gerdi is ideaal voor alle liefhebbers van de Italiaanse keuken. Het is naar zeggen het beste Italiaanse restaurant op Formentera, en dat zien we dan ook weer terug op het prijskaartje. Goedkoop is anders, maar dat hebben Marco en Leontien Borsato er graag voor over.

Ses Boques

Een van de betere restaurants op het eiland is visrestaurant Ses Boques, waar het fantastisch sardientjes eten is. U kent het wellicht van kookprogramma’s op tv. Fijnproever Herman den Blijker is hier vaste klant. Snappen wij ook wel, hij wil alleen maar the best of the best. En Nick Schilder (Nick en Simon) is ook in dit leuke restaurantje getrouwd.