Hier vind je een schaatsbaan op Ibiza

23 december 2019 Redactie 810
Hier vind je een schaatsbaan op Ibiza

Diverespai komt dit jaar terug voor de 22e editie met een extra attractie, een ijsbaan van 600 vierkante meter.

De ijsbaan staat dit jaar in het middelpunt van het door de Consell de Eivissa georganiseerde kerstevenement, dat tussen 26 december en 3 januari in de Recinto Ferial wordt gehouden. De plannen werden eerder aangekondigd door de minister van Sport en Jeugd, Salvador Losa, nadat hij de eerste prijs in de Diverespai-logo wedstrijd had overhandigd aan Elisa Marí Miguel, een vijfdejaarsstudent van de Can Bonet-school.

Elisa Marí Miguel won de prijs met een koekje-vormig ontwerp, gebruikt op posters die dit evenement aankondigen. Daarnaast heeft de jonge studente een diploma, een waardebon van 150€ aan sport- of educatief materiaal, toegang tot Diverespai voor gratis en gratis schaatskaarten die ze onder haar klasgenoten heeft verdeeld.

Naast de ijsbaan zijn er dit jaar in Diverespai verschillende activiteiten voor kinderen en jongeren tot 17 jaar, waaronder 16 springkussens en attracties, 16 kunstworkshops, 8 sport- en speelterreinen en een show- en entertainmentruimte.

De algemene toegang tot Diverespai kost 2€. Daarnaast kost elke 20 minuten schaatsen 2€. Schaatsen, helmen en handschoenen kunnen worden gehuurd. Er zal enige assistentie zijn voor beginners.

De openingstijden van de Recinto Ferial zijn van 10.30 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 20.30 uur. Diverespai zal gesloten zijn in de middag van 31 december en de ochtend van 1 januari.