Hostal La Torre: een klein pareltje ook in de winter

31 december 2016 Lisa 228
San Antonio - Net boven San Antonio, zo'n 3 km ervandaan, ligt een plek die het hele jaar open is en ook in deze tijd de moeite waard is om eens te gaan kijken: een klein hotel dat Ibiza ademt vanaf het moment dat je er heen rijdt of wandelt.

 

[s2If !is_user_logged_in()]Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Zodra je de parkeerplaats opkomt ziet het er al heel romantisch uit, een binnenplaats met witte muren, mooie deuren en een terras met veranda aan het einde van het pleintje .
Je hoort bijna de zee als je het terrein oploopt en zodra je het restaurant inloopt zie je uitgestrekte blauwe zee en een lucht die niet meer lijkt te stoppen. Dit is het uitzicht waar iedereen even stil van word, als ze over de rotsen kijken tot in de verste verte geen land meer zien, maar alleen de prachtige zee die wild tegen de rotsen beneden aanslaat.
 
 
Als je bent neergestreken op de houten banken en je zit met een cava of een van de heerlijke wijnen op het terras, dan lijkt de tijd even stil te staan. Neem vooral ook iets te eten als lunch, diner of een klein hapje, want de kaart staat vol met verse vis en lokale gerechten.
Mocht je nog wat langer op deze plek willen blijven, dan kan je er ook blijven slapen in een van de kamers of suites voorzien van alle moderne gemakken. Het zijn misschien niet de grootste kamers maar het uitzicht en de sfeer maakt alles helemaal compleet hier in Hostal la Torre.
 
In deze tijd is het er heerlijk rustig langs de rotsige kustlijn en kan je prachtige wandelingen maken .
 
 

[/s2If]