Huis huren voor kortere of langere tijd

09 augustus 2019 Redactie 1564
Huis huren voor kortere of langere tijd

Inmiddels is het zomer seizoen in volle gang. Vele bezoekers genieten van de prachtige stranden van het eiland, de talloze restaurants en het uitbundige nachtleven. In plaats van de keuze voor een hotelverblijf besluiten veel vakantiegangers tegenwoordig een woning te huren! (Uiteraard met toeristen vergunning)

 

Dit zet mensen vaak aan het denken. Hoe is dat nu om op Ibiza te wonen? Het antwoord hierop luidt met volle overtuiging: Heerlijk! Het eiland heeft voor iedereen wat te bieden. Of je nou op zoek bent naar rust, een bruisend uitgaansleven, rijke cultuur, idyllische dorpjes of fenomenale stranden… Ibiza heeft het allemaal.

 

Voor wie nog niet toe is aan het kopen van een woning, om welke reden dan ook, is de mogelijkheid een woning te huren voor langere tijd de ideale optie. Dat kan een jaar zijn of wellicht enkel een aantal maanden. Op deze manier kun je het eiland op je gemak ontdekken en er achter komen welk gebied het beste bij je wensen aansluit.

 

Resa Victoria verhuur afdeling staat klaar om je hierbij te begeleiden.

Wat mag je van ze verwachten?

 

De verhuur afdeling;

  • Controleert zorgvuldig documenten m.b.t. het rechtmatige eigendom
  • Heeft vooraf overeenkomsten gesloten met de verhurende partijen waarin alle voorwaarden zijn vastgelegd. Zodat het te allen tijde duidelijk is onder welke condities je het huurcontract tekent. Geen verrassingen dus. Op het moment dat je de woning gaat bezichtigen is alles reeds duidelijk.
  • Stelt strenge eisen aan de verhurende partijen waar mee gewerkt wordt. Zij dienen goed bereikbaar te zijn zodat de huurders altijd spoedig te woord gestaan kunnen worden, indien nodig. Uiteraard staat ons team dagelijks klaar voor vragen, hulp bij het overbruggen van een evt. taal barrière tussen huurder en verhuurde en voor eventuele vragen en/of onduidelijkheden.
  • Beschikt over woningen welke per maand betaald kunnen worden of per jaar
  • Heeft meerdere malen per jaar interessante acties waarmee je flinke korting krijgt op je agency fee
  • Geeft een garantie voor de eerste 2 weken. Mocht er binnen deze 2 weken iets kapot gaan in de woning (indien gemeubileerd), dan zal de eigenaar dit repareren of zelfs vervangen indien nodig.
  • Zorgt ervoor dat de verhurende partij nooit meer dan een maand (of een lager vast bedrag) borg in rekening brengt

 

Momenteel beschikken ze al weer over een divers aanbod van huurwoningen. Van een romantische studio in Cala Vadellla met zicht op Es Vedra tot een luxe woning met royaal zwembad in Sant Jordi. Neem contact op met Resa Victoria, zodat ze je kunnen helpen je droomhuis op Ibiza te vinden. (Mocht je voorkeur uitgaan naar de Costa del Sol, geen probleem. Ook daar zijn ze je graag van dienst).

 

Je kunt ze bereiken op +34 971 304 214 & [email protected]

 

Een hele fijne zomer gewenst!