Het huisje van Cathy Guetta

10 augustus 2016 Redactie 943

huis-cathySAN JOSE - Dat scheiden van een beroemdheid je geen windeieren legt, dat bewijst de ex vrouw van David Guetta. Zij hield een housewarming feestje in de door haar ontworpen kapitale villa voor 800 personen. Het verhaal en meer foto's na de break.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De ex-vrouw van de Franse dj en producer David Guetta, die al na 18 maanden de brui gaf aan haar huwelijk, kreeg een zeer riante vergoeding van haar ex man toen het stel ging scheiden. En van een deel van die vergoeding liet Cathy een zeer riante villa bouwen op Ibiza ter hoogte van Km5 met de naam 'Villa Titanium'. Het huis wordt door het blad Forbes gezien als het meest exclusieve op het eiland en behoort tot de 11 duurste villa's op de wereld.

Het stulpje beschikt over 12 slaapkamers met eigen badkamer, een 24 koppig man sterk personeel dat 24/7 aanwezig is, een nachtclub genaamd de Cathy Cat Club, vier ruimtes voor het beoefenen van yoga, meditatie en massage, een spa en een tuin met een afmeting van 3 hectare. Lijkt het je leuk om er een weekje op vakantie te gaan? Dat kan en je kunt danmaximaal 23 vriende meenemen. De huurprijs bedragt € 251.000.- per week.

Het feest ter gelegenheid van de ingebruikname van het huis wordt door velen beschouwd als het tot nu toe meest glamoureuze van het Ibiza seizoen, waar echt niet werd beknibbeld en op de gastenlijst stonden vele beroemdheden. Black Coffee, een gerenommeerde Zuid-Afrikaanse DJ, had de leiding over de muziek, terwijl er eten en drinken in overvloed werd geserveeerd. In het decor stonden zelfs levende standbeelden en chocolade fonteinen.

huis-cathy

cathy-2

cathy-3

cathy-4
[/s2If]