Huren op Ibiza

29 augustus 2019 Redactie 1798
Huren op Ibiza

Het team van RESA VICTORIA krijgen dagelijks aanvragen, vanuit alle hoeken van Europa, voor woningen met een verhuur vergunning. Helaas zijn die vandaag de dag erg schaars, en woningen die te koop staan zijn vaak hoog geprijsd.

 

We hebben daarop uiteraard naar mogelijkheden gezocht om onze klanten toch van dienst te kunnen zijn en (jazeker…, vol trots) een antwoord gevonden (en daarmee ondertussen ook al vele klanten blij mogen maken). Een mogelijkheid in de vorm van een nieuw appartementen complex in Cala Llonga, dat voorzien is van een toeristen vergunning. Zo’n vergunning betekent namelijk dat deze appartementen verhuurd kunnen worden in de zomer maanden.

Momenteel wordt dit voormalige hotel van top tot teen onder handen genomen en zal het, naar alle waarschijnlijkheid, eind oktober / begin november 2019 worden opgeleverd. 

28 appartementen met slaapkamer, keuken en badkamer. Enkele units hebben daarnaast ook nog een eigen terras en of dakterras of een tuin. Tevens is er, voor de persoonlijke spullen, een storage.

 

Het complex is vergelijkbaar met een 4 sterren accommodatie en is van alle gemakken voorzien: eigen parkeerplaats, 24 uur receptie, conciërge-service, spa en gym en… uiteraard een zwembad.

Het strand van Cala Llonga ligt er bij wijze van spreken om de hoek, op een paar minuten lopen en  er zijn talloze, ontzettend leuke, winkels, boetiekjes en restaurantjes. Tijdens de zomermaanden zijn er ook nog diverse activiteiten zoals marktjes, evenementen voor het goede doel op Ibiza en live muziek.

En het allermooiste komt nog; de verhuur van deze appartementen wordt verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf, en als eigenaar hoef je hier dus helemaal niet naar om te kijken. De boekingen worden geregeld, de check in en check uit, de schoonmaak en…, last but not least, de betalingen.

 

Dit complex heeft ook nog eens een lage instap: reserveren is mogelijk voor 30 dagen, tegen een kleine aanbetaling van € 2.000,- (die terug wordt betaald mocht een koper er toch vanaf willen zien).

 

Er zijn nu nog enkele (helaas..., alweer de laatste) units beschikbaar v.a. € 385.000,-

 

Meer info ? Neem dan contact met ons op! 

+34971304214 

[email protected]

 

Ook in Marbella en omgeving hebben wij woningen te koop/huur. 

+34 951 219 638

[email protected]