IBIZA BALLOONS: lachgas waar en wanneer je maar wilt!

16 augustus 2017 Lisa 423
IBIZA BALLOONS: lachgas waar en wanneer je maar wilt!

In Nederland kennen we het fenomeen al wat langer. Je bent gezellig op een feestje en hebt zin in wat lachgas, maar hoe kom je om half 4 ’s nachts nog aan patronen? Gewoon de bierkoerier bellen natuurlijk. Die heeft vast wel wat in de aanbieding voor je.

Qua drugs is Nederland altijd al een voorloper geweest, maar lachgas voor privé gebruik laten bezorgen kan nu ook in Ibiza. Een jonge Brit is een nieuwe business gestart, genaamd Ibiza Balloons. Je kan de jongen gewoon opbellen wanneer je maar wilt, en hij zal de bestelling lachgas bij je afleveren alsof je zojuist een pizza margarita hebt besteld.

Het gebruik van lachgas is flink toegenomen afgelopen jaren, en met deze nieuwe bezorg business zal de consumptie van lachgas alleen maar nog gemakkelijker worden op Ibiza. Erg veel kan de politie er niet tegen doen, aangezien de verkoop van patronen in principe niet in strijd met de wet is.

Op een feest is de gemiddelde prijs van een ballon 5 euro. Maar de Britse ondernemer verkoopt de ballonnen veel voordeliger. Wanneer je ongeveer voor 3 mensen inkoopt, en 24 patronen per man rekent, kom je uit op maar 100 euro. Goed nieuws voor alle spacers op het eiland dus.