Ibiza benefiet rode kruis

09 april 2020 Redactie 586
Ibiza benefiet rode kruis

Ibiza needs Ibiza beats: fondsenwerving om het Rode Kruis te ondersteunen in Ibiza

10 uur lang non- stop muziek van artiesten vanuit heel de wereld om geld in te zamelen voor het Rode Kruis op Ibiza, nu ze het hard nodig hebben

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen en de huidige internationale gezondheidscrisis vraagt hier dan ook om. COVID-19 discrimineert niet tussen grenzen of landen, het raakt ons allemaal. Ondanks dat we allemaal ons steentje bijdragen door verantwoordelijk thuis te blijven tijdens deze pandemie, kunnen we meer doen om medische hulpverleners te ondersteunen. Dit is dan ook de reden waarom Ibiza, UD Ibiza en International Music Summit, tezamen met meerdere organisaties vanuit de entertainment branche, zoals Ibiza Global Radio en Dance TV, meedoen aan het creëren van een bijzonder 10 uur live streaming evenement om geld op te halen voor het Rode Kruis in Ibiza. Deze fondsenwerving is hard nodig voor de strijd tegen COVID-19.

Schakel op 11 april 2020 van 18:00 uur tot 04:00 uur in om de tofste muziek en grootste namen te horen, allen live gestreamd op Dance TV'S Stay Home festival: http:/stayhomefestival.org/. Het event zal mede te zien zijn op verschillende andere kanalen zoals Ibiza Global Radio, Ibiza Global TV, International Music Summit, Blue Marlin Ibiza, Ushuaia Ibiza, Hi Ibiza, Pacha Ibiza, Café Mambo, Factory Bar, The Night League, Fiesta & Bullshit, Eden Ibiza, Question Reality, UD Ibiza, Be Drinks en Power Electronics. 

Line up: de volledige line up zal op donderdag 9 april bekend worden gemaakt 

Fondsenwerving link: https://www.gofundme.com/f/ibiza-needs-ibiza-beats-for-cruz-roja-ibiza