Ibiza Fashion Festival

10 juni 2018 Lisa 266
Ibiza Fashion Festival

Meer mode, muziek en cultuur, en dat allemaal op de Sunset Strip in San Antonio? Natuurlijk willen we daar bij zijn. Na de grote catwalk shows in Ibiza stad, zullen nu de fashion schijnwerpers gericht zijn op het noordelijke San Antonio, die het Ibiza Fashion Festival 2018 mag hosten.

Maandag 11 en dinsdag 12 juni keert het Ibiza Fashion Festival naar San Antonio. Tijdens dit tweedaagse muziek en mode evenement zullen verschillende pop-up stores geopend worden en mensen kunnen genieten van live DJ’s en muziek. Dit jaar zullen er back to back DJ sets van zowel internationale DJ’s als bekende Ibiza DJ’s gedraaid worden, waar je zo’n heerlijk vakantie gevoel van krijgt.

Het Ibiza Fashion Festival wordt dit jaar in het nieuwe Wi-ki-Woo hotel georganiseerd. Deze schitterende locatie bevindt zich midden op de wereldberoemde sunset strip van San Antonio en is een echte aanwinst voor de stad. Behalve het uitzicht op een mooie zonsondergang is het hotel met haar Art Deco stijl zelf al een waar kunst werk. Deze kleurrijke locatie vol met Miami Vibes is dan ook de perfecte locatie voor het fashion festival.

Tijdens het Ibiza Fashion Festival zullen meerdere pop-up shops en kleding kraampjes gepresenteerd worden door internationaal erkende modemerken. Ook zal er een team van Beauty professionals naar het Wi-Ki-Woo komen voor het fashionfestival, die jou van het beste make-up en haar advies zullen voorzien.