Ibiza foto's op één website

06 augustus 2014 Redactie 254

ibizaphotobaseIBIZA - Gisteren is er een nieuwe website geopend met daarop foto's gemaakt op Ibiza. De website biedt website beheerders, bloggers en andere geïnteresseerden een grote verzameling aan foto's van het eiland.

De website is mede mogelijk gemaakt door Ibizavandaag en biedt ook fotografen de mogelijkheid tot het uploaden van foto's. Er zijn talloze rubrieken (23 momenteel) waarin de foto's geplaatst of opgezocht kunnen worden. Professionele fotografen die hun werk willen verkopen, krijgen daarvoor ook de mogelijkheid want als er tien foto's zijn ingestuurd die voldoen aan de kwaliteitseisen dan kan de verkoop beginnen. De komende periode zal gebruikt worden om de schoonheidsfoutjes uit de website te halen en om fotografen te werven die een bijdrage willen leveren in de vorm van het insturen van foto's. Maar ook particulieren die denken mooie foto's te hebben gemaakt op Ibiza zijn natuurlijk van harte welkom om ze te uploaden.

De site draait om snelheid te kunnen (blijven) garanderen op een eigen server die een harddisk capaciteit heeft van 4 Tb, dus voorlopig ruimte voldoende. De software is in 42 talen uitgevoerd, zodat er bijna een complete werelddekking is.

De site is hier te vinden: www.ibizaphotobase.com