Ibiza in de winter 2018/2019

16 november 2018 Redactie 1318
Ibiza in de winter 2018/2019

De maand September betekende veel voor eiland bewoners: het begin van het winter seizoen. Het toerisme nam af, er is veel minder verkeer dan in Juli en Augustus en regent af en toe waarmee ook de temperatuur zakt, voornamelijk in de avonden.

De clubs heb de ‘closing party’s’ inmiddels gehad en de meeste restaurants en cafés zijn dicht gegaan. Vele zon aanbidders genieten nog de laatste warme dagen op het strand en ook de zee is ook nog heerlijk op temperatuur deze laatste maanden van het jaar.

 

Zoals vele weten, is er een groot tekort aan woningen voor lange termijnhuur op Ibiza. De prijzen van woningen voor een huurtermijn van 6 maanden liggen vele malen hoger dan wanneer je 12 een contracts voor 12 maanden of langer sluit.

Op (social) media wordt er veel over gesproken, het is een onderwerp wat ieder jaar terug komt.

De verhuur afdeling van Ibiza Vandaag beschikt over een aanbod van huurwoningen met eerlijke prijzen, transparante condities en direct contact met de verhuurders, zonder de tussenkomst van een allerlei tussenpersonen.  

 

Vele vragen zich af of er wel genoeg te doen is op Ibiza in de wintermaanden. Het antwoord is absoluut ‘ja’!

Er worden bijna wekelijks activiteiten georganiseerd. Zo zijn er diverse fiets- en wandelroutes, triatlons, dorpsfeesten en… de temperaturen zijn altijd vele male aangenamer dan in het noorden van Europa zoals in Nederland en Engeland.

 

In November zijn er elk weekend ‘Tapas musicales’ in Sant Josep, December diverse lokale feesten o.a. in San Matteo en vooral niet te vergeten ‘La Movida’ in San Antonio in Januari.

 

Vraag onze verhuur afdeling naar huurwoningen voor het hele jaar!

 

Foto: Fabulous Mama