Ibiza kunstsupermarkt

14 december 2012 Redactie 237

kunst-supermarktIn het kader van de activiteiten rondom de kerst is er op Ibiza een echte kunstsupermarkt waar geïnteresseerden kunst kunnen bekijken en meteen ook kunnen kopen. De werken zijn geprijsd tussen de ¼ 69.- en € 299.-

Op 19 november zijn de deuren van de zaak open gegaan in de Ebusus Cultural Society op het bekendste plein midden in Ibiza stad, de Vara de Rey.
Zowel kijkers als kopers zijn welkom om het grote aanbod met een enorme verscheidenheid te bekijken.

Gedurende de wintermaanden is er in de stad vaker gelegenheid om dergelijke projecten te realiseren als de hectiek van het drukke toeristische seizoen even weg is van het eiland.

[caption id="attachment_4080" align="alignnone" width="500"]Flyer kunst supermarkt Flyer kunst supermarkt[/caption]

Van 17 november tot 5 januari kunnen kunstliefhebbers schilderijen, tekeningen en foto's bekijken en kopen voor zeeer redelijke prijzen. De kunstwerken zijn gemaakt door een grote diversiteit aan kunstenaars. De meeste hiervan hebben een zeer goede binding met het eiland, wat de aanschaf niet alleen het bezit van een stukje kunst maakt, maar ook meteen een (kerst)souvenir van Ibiza.

 

Eén van de deelneemsters is Vanessa Salinares. Van haar website, www.vanessalinares.com, namen we de onderstaande afbeelding om een idee te geven van haar werk:

vanessa-salinares