Ibiza nog niet verlost van "verliefd op Ibiza"

02 mei 2013 Redactie 244

dronken-op-ibizaFilms als Costa, All Stars, Het Schnitzelparadijs en Shouf Shouf Habibi… hebben naast de bioscoopversie ook stuk voor stuk een eigen tv serie gekregen. En ook de film Verliefd op Ibiza krijgt een dergelijke rol toebedeeld als het aan producent Johan Nijenhuis ligt. Kneuterigheid, slappe scenario's en vals beeld van het eiland staat ons wellicht te wachten dus.

De film was al een drama en doet het eiland in de ogen van de kenners eerder schade toe dan dat het reclame is. Slecht acteerwerk en een beeld dat er op Ibiza alleen in dikke villa's vakantie gevierd wordt door decadente champagne-spuiters, dat staat ons nu mogelijk voor ogen.

Deze wijheid wordt verklapt door Willeke van Ammelrooy in Business Class. “De film is zo’n groot succes, ze gaan mogelijk een serie maken. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik ben gevraagd omdat ouwe, lieve omaatje weer te spelen. Dat doe ik dan ook.”

Vorige maand hadden we al gemeld dat er ook een tweede Verliefd op Ibiza-film komt, welke zich afspeelt in het Italiaanse Toscane. Hoofdrolspeler Jan Kooijman is al gestrikt voor deze film.