Ibiza Sabor: tijdens dit foodfestival proef je het echte Ibiza

12 april 2018 Lisa
Ibiza Sabor: tijdens dit foodfestival proef je het echte Ibiza

Er zijn natuurlijk genoeg leuke dingen te doen tijdens de maand april op Ibiza. Dit is de maand wanneer we lijken te beseffen dat die winter eindelijk echt achter ons ligt, en de zomer steeds dichterbij komt. Alles op het eiland staat volop in bloei, de opening parties gaan bijna beginnen en de lentekriebels toveren bij iedereen een lach op het gezicht.

Maar ook voor alle foodies onder ons is april een fijne maand op het eiland. Dit is namelijk de tijd van het jaar dat de lente editie van het Ibiza Sabor terugkeert. Het is een soort foodfestival, vergelijkbaar met de Sa Pinxta eerder dit jaar in San Antonio. Chefkoks leggen de nadruk op mediterrane ingrediënten, en bieden jou de kans om het echte Ibiza te proeven! Vanaf 6 april tot en met 27 mei zullen heel veel restaurants nu drie-gangen menu’s aanbieden voor ongeveer 25 euro. Winning!

De specifieke details moeten nog onthult worden, maar maak in ieder geval alvast wat tijd vrij in je agenda. Hou onze website in de gaten en details volgen snel!