Ibizavandaag autoverhuur 2.0

26 maart 2015 Redactie 244

Jeep huren IbizaSAN RAFAEL - Ibizavandaag autoverhuur heeft de nieuwe reserveringssoftware in gebruik genomen gisteren. Het systeem is nu geheel in het Nederlands beschikbaar.

We bedienen honderden tevreden klanten per jaar met onze auto verhuurservice op Ibiza en in eerste instantie was de gebruikte software uitsluitend in het Spaans, Duits en Engels beschikbaar. Maar vanaf gisteren is daar gelukkig verandering in gekomen want het complete reserveringssysteem is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Ibizavandaag werkt samen met een partij die al meer dan 60 jaar auto's verhuurt op Ibiza. Er is een Nederlands sprekende medewerker aanwezig en als je vragen hebt voordat je gaat huren dan kan je die gewoon aan ons in het Nederlands stellen.

In het reserveringssysteem zie je meteen de prijs (zonder verborgen kosten of spookafschrijvingen van je creditcard) en de beschikbaarheid van de door jou gewenste auto. En wie bij ons een auto huurt, die kan rekenen op een perfecte service, meteen rijden vanaf de luchthaven parking zonder te wachten, een gratis wegenkaart van Ibiza, een volle tank benzine en als klap op de vuurpijl ook nog eens een flinke korting als je 30 dagen voor de aanvang van je eerste huurdag betaalt.

Neem de proef op de som: www.ibizavandaagautoverhuur.nl