Ibizavandaag Clubbing geeft cd's weg

25 mei 2013 Redactie 228

pacha-40-jaar-cdTer gelegenheid van het 40 jarig jubileum van de meest bekende club ter wereld mogen wij van Ibizavandaag clubbing cd's weggeven aan onze lezers. En je hoeft er bijna niets voor te doen...

PACHA VIERT 40 JAAR GLAMOUR, HEDONISM EN MUZIEK MET EEN VIER DISC ALBUM

40 jaar geleden Pacha Ibiza opende haar deuren voor het bedrijfsleven. Vier decennia later en Ibiza originele club is een wereldwijd fenomeen, met het logo van zijn iconische 'twee cherrys', wat neerkomt op een lifestyle verzadigd in hedonisme en vrijzinnige mediterrane glamour.

Om deze indrukwekkende mijlpaal Ibiza Pacha te vieren is het vrijgeven van een 4-disc album neemt je mee op een nostalgische muzikale reis van de rijke geschiedenis van Pacha's.

Memorabele tracks zoal Cheryl Lynn 'Got To Be Real', Quincy Jones 'Ai No Corrida', Donna Summer 'I Feel Love', Alison Limerick 'Waar Liefde Lies', Age of Love. Jamiroquai'Space Cowboy 'en Marshall Jefferson's' Move Your Body 'zijn slechts enkele van de 76 tracks die je een muzikale reis door de tijd laten maken.

De laatste cd brengt ons direct op de hoogte van grote nummers van Deadmau5, David Guetta, Swedish House Mafia, Eric Prydz. Otto Knows, Julio Bashmore en Porter Robinson. Naast de cd's bevat het te winnen pakker ook een kleurrijk boekje over de geschiedenis van de kunstige flyers die door Pacha werden uitgegeven.

Pacha Ibiza werd geopend in 1973 toen de broers Ricardo en Piti Urgell in een oude Spaanse finca muziek gingen draaien met als doel mooie meiden te kunnen ontmoeten.

Sindsdien is Pacha uitgegroeid tot een fenomeen met vijf zalen waar alle grote dj's ter aarde draaien en is het gastheer voor beroemdheden en royalty's.

Dus, of je nou fan bent of niet van het kersen logo, dit unieke album is een echt collecters item wat je meeneemt op reis bij Pacha tussen 1973 en 2013.

Wil jij dit unieke album in je bezit krijgen? Like dan onze Facebook pagina en vertel op onze pagina waarom we jou dit album moeten toesturen. We kunnen 5 mensen gelukkig maken, dus wees er snel bij!

[caption id="attachment_199" align="alignnone" width="622"]Pacha 1973 Pacha in 1973[/caption]