Ik ben beroofd

09 november 2018 Redactie 1430
Ik ben beroofd

We zien de afgelopen tijd veel in het nieuws voorbij komen dat mensen op straat worden beroofd. Dure horloges worden van de polsen getrokken en slachtoffers houden er onder andere een nare herinnering aan over. Ook dit gebeurd regelmatig op Ibiza.

Wij hebben een bericht ontvangen van een trouwe volger die midden op straat op Ibiza en Marbella is beroofd. Hij wilt graag zijn verhaal met ons delen om andere te waarschuwen. Hier onder lees je het bericht van Lucas (54 jaar).  

 

Hoi Ibizavandaag,

Even een berichtje. Als eerste erg leuk om het Ibiza vandaag nieuws te volgen. Jullie rapporteren regelmatig over het beroven van dure horloges op Ibiza. Meestal gewoon midden op straat.
Dit is mij 4 maanden terug ook in Marbella overkomen.
Ook is vorige maand ons huurhuis op Ibiza ingebroken en zijn er paspoorten, geld en een horloge gestolen Dus ik was een gewaarschuwd mens.

Maar in de nacht van 17 september 2018 ben ik in Playa den Bossa gewoon in mijn auto beroofd van mijn horloge. Ik reed met mijn raam open en moest afremmen voor een auto voor mij, toen een man achterop een scooter door het raam mijn horloge van mijn pols rukte.
Wij zaten met 5 man in de auto en zijn achter hem aangerend maar helaas was het te laat.

Ik wilde dit graag even laten weten, misschien dat anderen hierdoor ook in de auto goed opletten.
Met vriendelijke groet Lucas

 

Helaas hebben wij meerdere berichten ontvangen van mensen die worden beroofd zowel op Ibiza als in Nederland. Wil jij ook je verhaal delen? Dan kan je ons een berichtje sturen via Instagram, Facebook of WhatsApp. Samen houden wij elkaar alert en hopen we de criminelen op afstand te houden.