Illegaal feest beëindigd

24 juni 2016 Redactie 201
CD spelers in beslag genomenSAN ANTONIO - De lokale politie van San Antonio heeft samen met de Guardia Civil donderdag een illegaal feest beëindigd wat gehouden werd bij Can Coix. Er waren 70 mensen aanwezig op het feest.
De gemeente liet via een woordvoerder weten dat er om 8:00 uur klachten waren ontvangen bij de politie over geluidsoverlast vanuit een huis waar een professionele muziekinstallatie gebruikt werd. Ter plaatse gekomen trof de politie een dj die boven op het dak stond te draaien terwijl er in de tuin volop gefeest werd. Voor een dergelijk evenement is een vergunning benodigd en die kon de organisator niet tonen aan de politie.
Omdat er naast deze overtreding ook nog eens diverse verdovende middelen werden aangetroffen bij bezoekers heeft de politie besloten om de geluidsapparatuur in beslag te nemen. Hiermee is voorkomen dat het feest later weer door zou gaan op deze of een andere plek.
Het huis staat bekend als een locatie waar vaker feesten gegeven worden en wordt door de politie scherp in de gaten gehouden.