Illegaal feestje op Cala Martina

02 september 2016 Redactie 241

politie-eulariaSANTA EULARIA - In een bosrijke omgeving bij Cala Martina in de gemeente Santa Eularia moest de politie er aan te pas komen om een illegaal feestje te beëindigen. Op dat moment waren er zo'n zestig personen aanwezig op het feest.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De lokale politie van Santa Eulària heeft afgelopen nacht een einde gemaakt aan een illegaal feest waarbij zo'n 60 personen aanwezig waren in een bosrijke omgeving van Cala Martina. Het feestje werd opgeluisterd door live muziek, waarbij de versterkers van de geluidsinstallatie werden gevoed door een generator. Ook waren er vreugdevuren ontstoken en dat valt logischerwijs niet best bij de politie op een eiland dat geteisterd wordt door droogte en de daarbij behorende bosbranden.

Het bleek te gaan om een verjaardagsfeestje en de eigenaar van de grond had mondeling toestemming gegeven voor het feest, zo liet de organisatie weten. De eigenaar zelf vertelde echter aan de politie dat er alleen toestemming was gegeven om met een voertuig op het terrein te komen om daar ter plaatse te overnachten.

Op bevel van de politie werd het feestje beëindigd. Er wordt nog onderzocht of er verdere gevolgen zijn voor de organisatie of de eigenaar van de grond.
[/s2If]