Illegaal kamp ontmanteld

04 augustus 2016 Redactie 251

saladaSAN ANTONIO - Een burgerwacht heeft bij Cala Salada een illegaal kamp ontdekt en dit samen met de politie van San Antonio ontmanteld. Het kamp was onderdeel van een excursie waarbij de deelnemers konden overnacht op het strand. De organisator had hiervoor geen vergunning aangevraagd bij de gemeente.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
De lokale politie van San Antonio heeft in samenwerking met de Guardia Civil gisteravond om 23:00 uur een illegaal kamp ontmanteld bij Cala Salada. Een burgerwacht kwam het kamp op het spoor nadat de organisator van bepaalde excursies reclame maakt op de sociale netwerksites. Het betrof een tour met overnachting op dit strand.

De agenten die ter plaatse kwamen op Cala Salada troffen zo'n twintig deelnemers die ter plaatse waren gekomen met slaapzakken. Nadat de organisator was geïdentificeerd werden de deelnemers van het strand afgestuurd. De organisator krijgt een boete voor illegaal kamperen op het strand. Dit is in Spanje nooit toegestaan en er zal ook nooit een vergunning voor worden afgegeven.
[/s2If]