IMS kaartverkoop

01 december 2014 Redactie 241

ims-2014-conferentieIBIZA - We kunnen wel spreken over een toonaangevende muziekconferentie als we het hebben over IMS op Ibiza. Midden in het hart van de roots van de dance muziek vindt ook het komende voorjaar weer een grote conferentie plaats.

En de conferentie wordt zoals gebruikelijk omhangen met diverse feesten waar hele grote dj's zullen draaien. De achtste editie van het International Music Summit zal plaats vinden van 20 tot 22 mei 2015 en voor het tweede achtereenvolgende jaar zal het Hardrock Hotel Ibiza het zenuwcentrum zijn voor de conferentie. Overdag seminars, presentaties en discussieplatforms en 's avonds de legendarische feesten in het decor van de Unesco World Herritage site, de oude stad van Ibiza. Nieuw dit jaar is een closingparty van het IMS, maar daarover maken we later meer bekend.

Dinsdag, mei 19 - IMS Welkom en Legends Dinner (tickets te koop binnenkort)

Woensdag, 20 mei - IMS Dag 1 begint bij Hard Rock Hotel

Woensdag, mei 20 - "Back to Live" in het Hard Rock Hotel Ibiza (Live-elektronische optredens op Hard Rock Hotel. NIEUW!)

Donderdag 21 mei - IMS Dag 2 gaat verder in het Hard Rock Hotel

Donderdag, mei 21 - 's avonds: IMS Dalt Vila Event Night 1

Vrijdag 22 mei - IMS Dag 3 gaat verder en sluit in het Hard Rock Hotel

Vrijdag, mei 22 - 's avonds: IMS Dalt Vila Event Night 1

Zaterdag 23 mei: IMS Ibiza 2015 Closing Party. NIEUW!

IMS tarieven in het Hard Rock Hotel beginnen vanaf € 181.- per nacht inclusief gratis wifi en ontbijt.

Vanaf nu tot 31 januari kan je profiteren van Early Bird prijzen voor de tickes. Meer informatie en ticketverkoop via de website van het IMS.

instagram twitter facebook youtube