Inbraken en diefstallen

05 september 2016 Redactie 297

voorhamerIBIZA - Ook in het afgelopen weekeinde waren er weer diverse slachtoffers van het dievengilde. Eigenlijk te veel om over ieder incidenteel geval een artikel te schrijven. We beperken ons daarom tot een samenvatting van de lange lijst met incidenten.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
Bewoners van een huis op het platteland in de buurt van San Juan kregen stank voor dank toen ze thuis waren. Het hele huis was leeggehaald, zo bleek toen ze thuiskwamen, maar de inbrekers hadden de voorhamer waarmee ze de deur hadden geramd achtergelaten als cadeau voor de slachtoffers.

Italiaanse huurders huurders van een vakantievilla in San Rafael hebben tijdens hun slaap bezoek gehad van inbrekers. Het hele huis werd overhoop gehaald terwijl ze allemaal lagen te slapen en de inbrekers hebben zelfs uit een kast in één van de slaapkamers een kluisje mee weten te nemen.

Nederlanders die al hun bagage in hun huurauto tien minuten achterlieten bleken bij terugkomst te zijn bestolen van alle bagage.

Een andere Nederlander werd wakker van het blaffen van zijn Frans Bulldog hondjes en zag nog net een onguur type wegrennen. De achtervolging leverde niets op. Wel loofde de bewoner van het huis een beloning uit van 25.000 euro voor de persoon die de dader bij hem zou brengen...

Britse toeristen stonden op de luchthaven met hun bagage en werden afgeleid door iemand die slecht Engels sprak en ze een grote kaart voor de neus hield. Hij vroeg ze de weg uit te leggen en in de tussentijd wisten anderen alle koffers van het viertal te stelen.

In Es Canar werd er bij twee Duitse toeristen ingebroken in hun appartement. De inbrekers wisten er goed de weg want ze wisten precies uit beeld te blijven van de beveiligingscamera's. Die werden opgehangen omdat er vorig jaar ook al twee keer was ingebroken.
[/s2If]