International Music Summit Festival

27 maart 2023 Redactie 257
International Music Summit Festival

 

Fans van elektronische muziek opgelet! Op Ibiza keert het jaarlijkse muziekfestival International Music Summit (IMS) terug. Het is op Ibiza het meest langverwachte evenement in de muziekindustrie! De eerste editie was in 2007 opgericht door de Britse DJ Pete Tong. Je kan maar liefst 3 dagen lang feesten tijdens dit festival. 

Meerdere grote namen in de elektronische dansmuziek branche komen bij elkaar om de nieuwe trends, uitdagingen en kansen te bespreken in de industrie. Het festival biedt opkomende artiesten, producenten en labelmanagers een kans om connecties te leggen en te groeien.

Als bezoeker van het festival kan je natuurlijk ook genieten van de vette feesten, afterparty’s en krijg je het leukste mee van het nachtleven in Ibiza. De laatste dag sluit het festival af met een 7 uur durende buitenfeest in Dalt Vila. Het beloofd een spectaculaire afsluiting te worden. Het festival is een aftrap van het zomerseizoen en een ervaring die je niet wil missen.

Het festival gaat plaatsvinden op 26 tot 28 April. Als je fan bent van elektronische muziek is dit echt een aanrader om naartoe te gaan! Meer informatie over de locaties en tickets kan je vinden op hun website: www.internationalmusicsummit.com

 

 

Bron foto: www.internationalmusicsummit.com

 

Lekkerboats Corendon lekkerboats side