Het is al bijna weer september

30 augustus 2016 Redactie 260

ibiza-septemberIBIZA - Mensen met schoolgaande kinderen zullen met weemoed terugdenken aan de vakantie op Ibiza. Helaas, het is allemaal al weer voorbij en de scholen zijn (bijna allemaal) weer begonnen. Maar de koppels zonder kinderen of met volwassen kinderen, die komen nu pas naar het eiland.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]
Traditiegetrouw is er in de maand september weinig activiteit in de poedelbadjes of in de speeltuinen. September is bij uitstek de maand om naar Ibiza te komen als je niet tegen jengelende kids op wilt lopen in de supermarkt, of in een restaurant omgeven wordt door koters die tussen het bedienend personeel door tikkertje lopen te spelen. Alles zit eigenlijk mee in deze maand op het eiland want de clubs draaien nog volop maar puilen niet uit, het weer doet in september haast niet onder voor dat in augustus en de hotels, huurauto's en andere zaken zijn net een tikkeltje goedkoper. En je vindt op het eiland ook nog eens heel veel gelijkgestemden. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

Nou, wij weten er wel een paar: de meeste restaurants hebben gewoon plek, je hoeft zelden meer een strandbedje te reserveren, parkeren in Ibiza stad is weer gewoon mogelijk, je kunt een aantal closingparties bezoeken en en en en je zit in het vliegtuig zonder oordoppen en je wordt niet in je rugleuning getrapt!

September, Ibiza: couples only!
[/s2If]