Italiaanse tourist aangeklaagd voor misbruik

02 juli 2019 Redactie 818
Italiaanse tourist aangeklaagd voor misbruik

De Guardia Civil houdt de vermeende mishandelaar in een hotel op dit uitgaansgebied van Sant Josep vast. Het slachtoffer verklaart dat de man een of andere substantie in haar drank heeft gedaan. De toerist heeft een melding voor seksueel misbruik.

Afgelopen weekend heeft de Guardia Civil een 35-jarige Italiaan gearresteerd voor een poging om een Spaanse toerist in een hotel in Platja d'en Bossa, seksueel te misbruiken. Het slachtoffer verklaarde ook dat zij drugs in haar drankje kreeg.

Deze gebeurtenis vond afgelopen weekend plaats in een hotel in Platja d'en Bossa, in de gemeente Sant Josep. De vrouw was met een vriend op een feestje toen zij een man ontmoette en hij haar uitnodigde om op zijn kamer wat te drinken. Plotseling begon de jonge vrouw zich slecht te voelen en volgens de versie van het slachtoffer probeerde hij haar te misbruiken.

Ze verzekerde dat ze slechts een "half drankje" had gedronken met haar vriendin, die vlak voor de deur van de kamer stond te wachten. Klager beweerde dat de Italiaan probeerde zichzelf op te dringen (hij wilde haar kussen en raakte haar aan) en daarom duwde ze hem weg, maar hij stond erop dat ze op haar plaats bleef. Uiteindelijk slaagt de jonge vrouw erin te ontsnappen aan de man.