James Blunt beroofd van spullen uit zijn huis in Ibiza

23 januari 2021 Redactie 821
James Blunt beroofd van spullen uit zijn huis in Ibiza

James Blunt biedt beloning aan om herenigd te worden met erfstukken na huisoverval op Ibiza. The "You're Beautiful"-zanger is radeloos nadat dieven er vandoor gingen met een zakhorloge dat hem werd gegeven door zijn grootvader en een bajonet uit zijn dagen als soldaat 

De villa van de 46-jarige zangeres op de Balearen werd vorige week geplunderd - waarbij dieven naar verluidt er vandoor gingen met tientallen items, waaronder alle t-shirts en shirts uit de garderobe van de zanger. Manchetknopen, kleding en zonnebrillen behoorden tot de items waarmee de criminelen ontsnapten - terwijl ook een paar items met een hoge persoonlijke waarde voor de ster werden gepikt.

James woont in een herenhuis met zes slaapkamers in de stad Santa Gertrudis op Ibiza met zijn vrouw Sofia Wellesley en hun twee kinderen. Het huis van James Blunt op Ibiza werd vorige week beroofd 

 Tegen de Diario de Ibiza, zei James ”het grootste verdriet van de overval was dat de boeven een zakhorloge hadden gestolen dat van zijn grootvader was geweest - en een bajonet uit zijn tijd als soldaat in de Kosovo-oorlog. Hij zei dat hij "graag een beloning zou betalen" voor het retourneren van de twee items. Maar James vond een grappige kant van zijn ellende en voegde eraan toe: 'De dieven namen ongeveer 100 items mee, waaronder een zwart-wit tapijt dat mijn vrouw niet leuk vond, dus ik vermoed dat ze erbij betrokken zou kunnen zijn.

James kocht zijn Ibiza-huis in 2006  "Ze hebben ook al mijn T-shirts en shirts meegenomen, dus ze hebben waarschijnlijk geen goed gevoel voor stijl want ik sta niet bekend om de mijne. "