Jennifer Lopez zal vrijdag optreden op Ibiza

15 mei 2019 Redactie 3353
Jennifer Lopez zal vrijdag optreden op Ibiza

Een Chinees bedrijf organiseert een evenement op het eiland voor zijn 2.500 werknemers. De meesten van hen komen op het eiland aan in privévliegtuigen. Grote beroemdheden zijn bevestigd om op te treden deze avond.

De start van Playtika wat een is bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van games voor mobiele telefoons en platforms zoals sociale netwerken, heeft besloten om zijn 2.500 medewerkers te vermaken met een feestje in stijl op Ibiza. Op vrijdag 17 mei organiseert Playtika een besloten bedrijfsfeest in de Amnesia, waar het optreden van Jennifer López is bevestigd en het is mogelijk dat de zangeres Madonna één van de gasten is, ook is het niet uitgesloten dat Enrique Iglesias misschien op het podium zal verschijnen. Playtika's 2.500 medewerkers reizen naar Ibiza in privévliegtuigen en hebben in totaal 15 hotels geboekt om in te verblijven, volgens bronnen in de buurt van de organisatoren van het evenement.

In Amnesia bereiden ze het feest op vrijdag al voor en de medewerkers die daar gaan werken, mogen geen mobiele telefoons of enig ander apparaat dat kan opnemen en / of fotograferen meenemen. Daarnaast zijn vier advocaten naar het eiland afgereisd om alle medewerkers een geheimhoudingsverklaring te laten ondertekenen waarin zij zich ertoe verbinden geen details van het evenement bekend te maken.

Playtika is een multinational van Israëlische afkomst, maar werd in 2016 voor 4,4 miljard dollar overgenomen door een Chinees consortium. In 2017 werd het een van de hoofdsponsors van de Sevilla Fútbol Club. Het bedrijf werd opgericht in 2010 en is een van de pioniers in gratis games op sociale netwerken, het creëren van een aantal die veel populariteit hadden, zoals Slotomania, House of Fun en Bingo Blitz.